Pinnertest | Pinnertest, food intolerance, food sensitivity, what is Pinnertest
Pinnertest is the most accurate way to discover your food sensitivities and stop gaining those excess pounds.
pinnertest, the groundbreaking food intolerance, the most accurate way
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
bannerpinner

Ce este Pinner Test și cum se poate efectua?

 

Pinner Test este testul de ultimă generaţie la nivel mondial, ce folosește tehnica IgG-Microarray, pentru depistarea intoleranţei alimentare la 200 dintre alimente. În Europa, majoritatea oamenilor optează pentru o testare ȋnainte de a ȋncepe un plan nutriţional. Diferenţa dintre Pinner Test si testele de depistare a intoleranţei alimentare de veche generaţie, se datorează metodologiei medicale a testului de tip micro chip lansate acum 3 ani.

Testul este disponibil ȋn varianta do-it-yourself, cu livrare de câtre compania Amira’s Boutique Services la domiliciu sau adresa solicitată prin curier, respectiv cu recoltare la sediul administrativ al companiei din București.

Avantajele testului sunt:

 • Este uşor de efectuat.
 • Rezultatele sunt livrate de către compania Amira’s Boutique Services de ȋndată ce le primim.
 • Metoda de recoltare simplă si minim invazivă permite utilizarea testului ȋn cazul copiilor ȋncepând cu vârsta de 2 ani, atunci când imunitatea acestora este relativ bine dezvoltată.
 •  Compania Amira’s Boutique Services se ocupă de livrare, iar ulterior de preluarea dispozitivului kit pe care Pinner Test ȋl pune la dispoziţie.
 •  Testul presupune recoltarea câtorva picături de sânge. Ȋn consecinţă, timpul necesar efectuării testului este foarte scurt. Pentru București, recoltarea poate avea loc și la sediul administrativ al companiei.
 •  Metoda de recoltare este similară celei utilizate pentru testarea glicemiei. Pentru detalii, click aici.
 •  De ȋndată ce primim proba, aceasta este trimisă ȋn cele mai bune condiţii către laboratorul Novolab – Microtrace SRL.

 

De ce este Pinner Test cel mai avansat test pentru depistarea intoleranţei alimentare?

 

 • Diferenţiază intoleranţele active de cele pasive.
 • Face o scanare de tip IgG.
 • Are o rată de acurateţe foarte mare, de peste 98%.
 • Rezultate sunt de ȋnaltă precizie, ȋn comparaţie cu metodele precedente.
 • Nu necesită nicio pregătire ȋn prealabil (puteți să fi mâncat în prealabil).

 

Pinner Test este un protocol standard pentru majoritatea nutriţoniştilor din SUA. Oricare plan nutriţional ar trebui să aibă la bază testul de depistare a intoleranţei alimentare, ȋn vederea depistării sensiblităţilor alimentare individuale pe care le are fiecare dintre noi. Pe lângă metodologia medicală de ultimă oră, denumită Microarray Plus, Pinner Test se diferenţiază de vechile teste prin faptul că diferenţiază intoleranţa alimentară temporară de cea permanentă.

 

Conform rezultatelor statistice obţinute de echipa noastră ȋn România, s-a constatat o ȋmbunătăţire de peste 70% a simptomatologiei aferente sau ȋn foarte multe cazuri simptomatologia a dispărut total.

  

Pinner Test-ul necesită vreo pregătire ȋn prealabil?

Nu. Puteţi să fi mâncat sau băut ȋn prealabil.

 

Cât timp durează până când primesc rezultatul?

Vei primi rezultatul la 15 zile de la efectuarea testului.

 

Cine nu poate face testul Pinner Test?

Femeile ȋnsărcinate sau oamenii care folosesc tratament cu corticostoizi, ȋntrucât rezultatul poate avea o acurateţe mai mică.

 

Cum voi ȋnţelege rezultatul testului?

Rezultatele sunt livrate ȋntr-o formă foarte simplu de ȋnţeles. Pachetul nostru de servicii, include o consiliere nutriţională ȋn care are loc interpretarea rezultatului şi recomandarea unor obiceiuri alimentare personalizate.

 

Ce metodologie medicală foloseşte Pinner Test?

Pinner Test are la baza metodologia medicală minuţioasă denumită Microarray Plus. 

Deşi metodologia de testare, pare asemănătoare cu metoda clasică ELISA, include numeroase tehnologii avansate. Cea mai importantă o reprezintă analiza antigenelor pentru a diferenţia intoleranţa activă, de cea pasivă. Această tehnologie nouă, este computerizată. Aceste chip-uri microarray au nevoie doar de câteva picături de sânge.

 

Avantaje:

 • Diferenţiază intoleranţele permanente, de cele temporare.
 • Identifică anticorpii de tip IgG.
 • Are o rata de acurateţe foarte mare.
 • Nu necesită nicio pregătire în prealabil.